Koppelverkoop! Rode prijzen bij aankoop van 2 stuks

FASHION THAT FITS

IN ONZE STIJLVOLLE WINKEL

Al 3 generaties lang
schoenmode met advies

Onze schoenenwinkel is al jaren gespecialiseerd in het brengen van een topselectie aan trendy schoenen met een goede pasvorm en van de beste kwaliteit. Onze ouders leerde ons de kneepjes van het vak en gaven ons de passie voor schoenen en mode door. Hendrik en Isabelle staan vol enthousiasme in de zaak en waken over de combinatie aan topcomfort en de laatste trends. Ze kiezen voor een bijzonder klantvriendelijke aanpak en gaan ver in hun creativiteit om jou de beste schoenen te brengen. Hun grootste drijfveer is jou een ontspannen shopervaring bieden in een inspirerende ruimte met de meest comfortabele modieuze schoenen aan je voeten.

We bieden steeds een zeer ruim aanbod aan schoenen die geschikt zijn voor steunzolen en in verschillende breedtes

ONS TEAM

Ons team helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste schoenen en accessoires, kortom: uw volledige outfit. We hebben terug alle beste merken onder één dak en blijven de laatste trends combineren met topcomfort. We blijven gespecialiseerd in schoenen die geschikt zijn voor steunzolen en in verschillende breedtes.

Een unieke formule waar we trots op zijn!

In onze winkel staat beleving echt centraal. We willen jullie in een prachtige omgeving verwelkomen en zorgen voor ruimte aan inspiratie. Je ontdekt de verschillende collecties in onze winkel. Blijft het voor jou een uitdaging om de juiste schoenen te kiezen? Heb je geen idee welke kledingstukken, pasvormen, kleuren en dessins er bij je schoenen passen of wil je een keer totaal iets anders? Dan helpen wij jou met veel plezier met knappe stijltips en het juiste advies!

Onze vernieuwde winkel

Kom shoppen en ontdek onze ruime, vernieuwde winkel mét grote privé parking. Ontdek de verschillende stijlvol ingerichte inspiratiecorners in de winkel, niet alleen zal je versteld staan van ons aanbod maar ook van onze gedreven, vriendelijke service. We zorgen voor een fijne en ongedwongen sfeer en leuke shopervaring.

Schoenen Danneels besteedt veel aandacht aan natuur, milieu en klimaatverandering. Met 132.000 kWp zonnepanelen voor winkel en bewoners, zijn wij een volledig groene winkel. Wij werken ook alleen samen met fabrikanten die diezelfde waarden hanteren.

We helpen u heel graag op een creatieve én veilige manier!

Shop online Kom langs

© 2024 Schoenen Danneels - Gistelse Steenweg 12-14, 8200 Sint-Andries Brugge - BTW BE 0439.919.051
Favorieten - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Danneels gebruik van cookies. Meer informatie    OK