Koppelverkoop! Rode prijzen bij aankoop van 2 stuks

Ruilen & retourneren

Overeenkomstig de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming heeft de koper het recht zijn online bestelling te herroepen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten. Er is geen verzakingsrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen, gifts en verpakkingsmaterialen dienen toe te worden gevoegd bij de retourzending.
Indien het product niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht is ontvangen dan wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd. Het product blijft eigendom van de koper welke verplicht is haar eigendom binnen twee weken af te halen.

Het aangekochte product dient onbeschadigd en in de originele verpakking voldoende gefrankeerd teruggezonden te worden naar het hieronder vermelde retouradres. Hierbij dient de koper zijn rekeningnummer toe te voegen, zodat Schoenen Danneels BV de terugbetaling kan uitvoeren. Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald en dit binnen de 30 dagen nadat de producten op het retouradres werden ontvangen.

Retouradres:

Schoenen Danneels BV
Gistelse Steenweg 12
8200 Sint-Andries (Brugge)

Deze voorwaarden van herroeping van de bestelling en het vermelde retouradres gelden enkel voor producten aangekocht in de webshop.

De verzendkosten voor de terugzending van online bestelde producten zijn voor rekening van de koper. Indien de koper de aangekochte producten komt omruilen in de winkel van Schoenen Danneels BV, is dit gratis.
Producten moeten in de originele staat worden teruggebracht of teruggezonden, dit wil zeggen ongedragen en onbeschadigd. Schoenen moeten in paar worden teruggebracht en alle accessoires dienen mee te worden teruggebracht of teruggezonden. Ook het factuur en het retourformulier moeten steeds worden toegevoegd.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:
• gedragen schoenen of lederwaren
• geretoucheerde schoenen of lederwaren
• schoenen met (licht) beschadigde zolen
• schoenen zonder oorspronkelijke verpakking
• schoenen waarvan toebehoren zoals zolen, veters, extra zakjes ontbreken
• schoenen die door verkeerd gebruik zijn beschadigd
• lederwaren die gebruikt werden
• lederwaren met een verbroken zegel
• lederwaren waarvan de oorspronkelijke verpakking werd beschadigd

Schoenen Danneels BV is niet aansprakelijk voor enige schade, diefstal of verlies die bij terugzending aan de verpakking of het product ontstaat.

Ruilen?

Een artikel ruilen kan kosteloos gebeuren in de fysieke winkel. Een artikel ruilen van thuis uit kan gebeuren door het artikel te retourneren binnen 14 dagen na levering en een nieuwe bestelling te plaatsen. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor rekening van de klant.

© 2024 Schoenen Danneels - Gistelse Steenweg 12-14, 8200 Sint-Andries Brugge - BTW BE 0439.919.051
Favorieten - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Danneels gebruik van cookies. Meer informatie    OK